Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και του Πανεπιστημίου Yasar

Ανακοινώσεις 05 Δεκ 2023

Μνημόνιο Συνεργασίας  (ΜΟU) υπογράφτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2023  στη Σμύρνη μεταξύ του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων  (ΙΔΟΣ) που έχει ιδρύσει  ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας και του Πανεπιστημίου Yasar.
Το Πανεπιστήμιο Yasar  είναι το μεγαλύτερο  μη κρατικό  πανεπιστήμιο της Σμύρνης με πολλά προγράμματα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών.
Η  συνεργασία αφορά, μεταξύ άλλων, την  εκπόνηση κοινών προγραμμάτων σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής συνεδρίων, workshops, συμποσίων και σεμιναρίων κατάρτισης. Επίσης, η συνεργασία αφορά αμοιβαίες επισκέψεις ερευνητών και από κοινού εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων.

Το μνημόνιο υπέγραψε εκ μέρους του ΙΔΟΣ, ο Διευθυντής του Καθηγητής Χαράλαμπος Τσαρδανίδης και  εκ μέρους του Πανεπιστημίου Yasar, o Πρύτανης Καθηγητής, Levent Kandiller.

Κατά τη διάρκεια της τελετής  υπογραφής ο κ. Τσαρδανίδης υπογράμμισε τη βεβαιότητά του ότι η υπογραφή του μνημονίου θα αποτελέσει τη βάση για μια γόνιμη συνεργασία, ιδιαίτερα, στο πεδίο των μεσογειακών σπουδών, ενώ ο κ. Kandiller, τόνισε ότι το μνημόνιο θα ενδυναμώσει τους δεσμούς που ήδη διατηρεί το Πανεπιστήμιο Yasar  με άλλα εκπαιδευτικά ίδρύματα  και ινστιτούτα της Ελλάδας.

← Αναγόρευση Καθηγητή Χαρ. Τσαρδανίδη σε επίτιμο καθηγητή Κύκλος σεμιναρίων: Οι ανεπίλυτες συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή και ο νέος πόλεμος →

Comments are closed