ΠΑΝΕΠ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜ. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.M.Σ. “ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ”

Δημοσιεύσεις 13 Μάι 2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Διακυβέρνηση, Ανάπτυξη και Ασφάλεια στη Μεσόγειο»

του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών

του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ανακοινώνει

ότι από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα προσφέρεται κατά 50% με εξ αποστάσεως διδασκαλία.

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) θα είναι πλήρους φοίτησης, τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων, δύο (2) διδακτικών και το τρίτο (3) αφορά στην εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://gds.aegean.gr/ και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών http://dms.aegean.gr/.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλουν την αίτηση για την υποψηφιότητα τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη διεύθυνση: https://nautilus.aegean.gr/ μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 23:59, αφού ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που περιέχονται στο εγχειρίδιο χρήσης: https://nautilus.aegean.gr/applicant_manual.pdf.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Διακυβέρνηση, Ανάπτυξη και Ασφάλεια στη Μεσόγειο» μέσω αποστολής μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση   rhodes_pms_gov@aegean.gr.

 

← Μάχες Αφηγημάτων στο Τρίγωνο ΗΠΑ-Κίνας-ΕΕ Νέο άρθρο του Πλάμεν Τόντσεφ →

Comments are closed